Nasze przystawki
Sprawdź ofertę przystawek, które pobudzą Twój apetyt przed daniem głównym! Nasze przystawki to także świetny wybór na pyszne drugie śniadanie, zdrowy lunch lub lekką kolację.
Misją Hurry Curry jest zapewnienie naszym Gościom doskonałego jedzenia przyrządzonego według autorskich przepisów inspirowanych autentycznymi recepturami. Korzystamy jedynie ze starannie wyselekcjonowanych składników najwyższej jakości, świeżych ziół i autorskich mieszanek przypraw. Smacznego!
Samosy
Samosy to rodzaj indyjskich pierożków smażonych na głębokim oleju. Chrupkie ciasto wypełnione sycącym farszem to absolutny klasyk indyjskiego street foodu! W naszej ofercie znajdziesz samosy w wersji wegetariańskiej z nadzieniem z ziemniaków, cebuli i groszku, doprawionych nutą chilli oraz samosy z mięsem wołowo-wieprzowym, groszkiem i cebulą. Samosy serwujemy z raitą – indyjskim dipem na bazie jogurtu.
Nemy
Nemy to lekka przystawka rodem z Wietnamu, w Polsce lepiej znana pod nazwą „sajgonki”. W Hurry Curry spróbujesz apetycznych nemy z krewetkami lub z tofu, mango, makaronem ryżowym, sałatą rzymską, kolendrą, bazylią i miętą. Danie podajemy z ręcznie robionym, kremowym sosem orzechowym.
Sałatka Hurry Curry
Sałatka Hurry Curry to autorska sałatka inspirowana smakami Azji. Sałatkę tworzymy ze starannie dobranych świeżych składników: słodkiego mango, soczystego granatu, świeżego szpinaku, doskonałej oliwy z oliwek i intensywnego sosu balsamico. Sałatkę możesz zamówić w wersji wegetariańskiej oraz w wersji z krewetkami lub z kurczakiem i tofu. Wszystkie sałatki serwujemy z naan – drożdżowym plackiem wypiekanym w tradycyjnym piecu tandoor.